Martin Iversen ApS

SEAT Leon får en 2. plads i finalen til Årets Bil i Danmark 2021

Efter tæt kapløb i finalen til Årets Bil i Danmark 2021, løb elbilen VW ID.3 med sejren, efterfulgt af SEAT Leon på en anden plads og Toyota Yaris på en tredje plads.

”Vi er naturligvis rigtig glade for den fornemme 2. plads til finalen i Årets Bil i Danmark 2021. Vi har tidligere i år vundet Årets Brugtbil 2020 med den forrige generation af SEAT Leon, samt den prestigefyldte pris, Det Gyldne Rat i Tyskland, så det er bestemt en blåstempling af vores mærke og en understregning af den kvalitet, vi tilbyder danskerne ” udtaler Christian Kynding, SEAT Danmarks direktør.

Den fjerde generation af SEAT Leon blev lanceret i sommer, og siden da har bilen slået benene væk under de danske biljournalister. I september blev 3. generation af SEAT Leon kåret til Årets Brugtbil 2020, fordi den har høj driftssikkerhed, fremragende køreegenskaber, masser af plads, frækt design og fås til en fornuft pris.

De samme testvindende egenskaber gør sig gældende i den nye Leon, hvorfor den også var en klar favorit blandt juryen til Årets Bil, og dermed blev kåret til den anden bedste bil i Danmark.

Fremtiden kalder på el- og hybridbiler

Til årets finale repræsenterer bilerne på hver deres måde den bilverden, danskerne kan forvente i den kommende fremtid - nemlig flere elbiler og plug-in hybrider på vejene. Denne verden er SEAT godt på vej ind i med deres Mii electric, som Danmarks billigste elbil og nu deres første plug-in e-HYBRID, hvorfor det spanske bilmærke kan tilbyde danskerne køreglæde med god samvittighed – både i hverdagen, men også når de skal langt.

Finalerundens resultat til Årets Bil:

1. VW ID.3 150 point

2. Seat Leon 122 point

3. Toyota Yaris 114 point

4. Peugeot 2008 91 point

5. BMW 4-serie 64 point

6. Honda e 63 point

7. Renault Captur 56 point


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk